33 11 25 11 | info@kraer.dk

Udlejning af lokaler

 

Udlejning af lokaler til kontor eller udlejning af lokaler produktion eller lager. Hos Kraer Erhverv tilbydes udlejning af lokaler. Du finder udlejning af forskellige typer af lokaler på vores side. I vores kartotek findes derudover en del kunder som selv søger efter udlejning af lokaler.

 

Kraer Erhverv - udlejning af lokaler

Kraer Erhverv er en effektiv formidler af udlejning af lokaler. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet for udlejning af lokaler er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser. Med flere års erfaring indenfor udlejning af lokaler kan De trygt stole på, at vi holder godt øje med markedet. Vi samarbejder med såvel store som små ejendomsselskaber og projektudviklere.

 

Læs mere om:

 

Erhvervslejemål
Erhvervslejemål hos KRAER Erhverv. Vi har et veludviklet komptencegrundlag for formidling af erhvervslejemål. Vi formidler og håndterer kontakten indenfor erhvervslejemål mellem udlejer og lejer. Et erhvervslejemål skal være i en god stand, og vi tager udgangspunkt i at sørge for at dit nye erhvervslejemål lever op til den aftalte standard.

 

Erhvervs mæglere
Erhvervs mæglere med køb, salg og udlejning. Kraer erhverv er erhvervs mæglere med flere års erfaring på markedet. Leder De efter erhvervs mæglere til lokaler et måske et nyt domicil kan Kraer erhverv sikkert være behjælpelige at dække deres behov. Vores erfaring som erhvervs mæglere sikrer strukturet gennem hele forløbet.

 

Forretningslokaler
Forretningslokaler ledige lige nu. Se på vores side for ledige forretningslokaler. De både finde forretningslokaler i storkøbenhavn og i provinsen. På disse sider præsenterer vi mange forskellige nye kontorlokaler, forretningslokaler, investeringsejendommme eller lagerfaciliteter. Vi søger og leverer forretningslokaler i alle størrelser.

 

Investeringsejendomme
Investeringsejendomme online - Hvis De er på udkig efter investeringsejendomme, kan De på vores sider se, hvad vi kan tilbyde af investeringsejendomme i øjeblikket. Vores indgående markedskendskab til investeringsejendomme giver os velfunderede forudsætninger for at sætte den korrekte pris på investeringsejendomme.