Forretningslokaler

 

Forretningslokaler ledige lige nu. Se på vores side for ledige forretningslokaler. De både finde forretningslokaler i storkøbenhavn og i provinsen. På disse sider præsenterer vi mange forskellige nye kontorlokaler, forretningslokaler, investeringsejendommme eller lagerfaciliteter. Vi søger og leverer forretningslokaler i alle størrelser.

 

Formidling af forretningslokaler og produktionsejendomme

Har De brug for et nyt kontor, domicil, lagerudlejning, lokaler eller anden erhvervsejendom kan De på vores sider se hvilke emner, som vi har på listen lige nu. Emnerne er sorteret efter størrelsen på lokalerne. De har også mulighed for at overlade processen til os - Vi undersøger gerne, hvilke muligheder der er for at finde et nyt domicil for netop Deres virksomhed. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.

 

Læs mere om:

 

Erhvervs lejemål
Erhvervs lejemål online lige nu. Søger De et ledigt erhvervs lejemål kan De med held finde et på vores sider. Erhvervs lejemål fra 10 m2 til 10.000 m2. Både store og små erhvervs lejemål. Vi har flere års erfaring, og vi holder godt øje med markedet indenfor erhvervs lejemål.

 

Erhvervs mæglere
Erhvervs mæglere med køb, salg og udlejning. Kraer erhverv er erhvervs mæglere med flere års erfaring på markedet. Leder De efter erhvervs mæglere til lokaler et måske et nyt domicil kan Kraer erhverv sikkert være behjælpelige at dække deres behov. Vores erfaring som erhvervs mæglere sikrer strukturet gennem hele forløbet.

 

Investeringsejendomme
Investeringsejendomme online - Hvis De er på udkig efter investeringsejendomme, kan De på vores sider se, hvad vi kan tilbyde af investeringsejendomme i øjeblikket. Vores indgående markedskendskab til investeringsejendomme giver os velfunderede forudsætninger for at sætte den korrekte pris på investeringsejendomme.

 

Kontor i København
Kontor i København - Kontakt Kraer erhverv for en professionel formidling af kontor i København eller i provinsen. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontor som lager/produktionsejendomme i både københavn og provinsen. Leder De efter et kontor i København kan De se på vores sider hvilke faciliteter vi tilbyder, og hvis De har en ejendom med kontor i København kan De med fordel kontakte os da vi vores kartotek med søgende er af en pæn størrelse.