Erhvervs mæglere

 

Erhvervs mæglere med fokus på både køb, salg og udlejning. Kraer erhverv er erhvervs mæglere med flere års erfaring på markedet. Leder De efter lokaler et måske et nyt domicil kan Kraer erhverv sikkert være behjælpelige at dække deres behov. Vores erfaring som erhvervs mæglere sikrer en strukturet tilgang til hele forløbet.

 

Erhvervs mægler med erfaring

Har De brug for et nyt kontor, domicil, lagerudlejning, lokaler eller anden erhvervsejendom kan De på vores sider se hvilke emner vi på listen lige nu, emnerne er sorteret efter størrelsen på lokalerne. Eller De kan kontakte os og overlade processen til os - Kraer Erhverv undersøger gerne, hvilke muligheder der er for at finde et nyt domicil for netop Deres virksomhed. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.


Læs mere om:

 

Ejendomsmægler erhverv
Ejendomsmægler erhverv - Kraer Erhverv er ejendomsmægler til erhverv. Har De brug for en ejendomsmægler til erhverv kan De trygt overlade processen til os. Som specialiseret ejendomsmægler til erhverv har afdækker vi mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til ejendomsmægler markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.

 

Erhvervslokaler
Erhvervslokaler både i Københavns indre by eller de større danske provinsbyer. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af erhvervslokaler i alle størrelser og udformninger. Vi har altid potentielle lejere eller købere af erhvervslokaler i vores kartotek. Både med interesse for erhvervslokaler Københavns indre by eller erhvervslokaler de større danske provinsbyer.

 

Erhvervsejendomme
Erhvervsejendomme på nettet - På disse sider præsenterer vi mange forskellige erhvervsejendomme. Kontakt os for viden om de seneste erhvervsejendomme vi har i porteføljen. Finder De erhvervsejendomme, der passer til Deres behov, kan De få Deres ønsker til erhvervsejendomme registreret i vores kartotek. Så finder vi frem til det, der passer netop Dem.

 

Erhvervsmæglere
Erhvervsmæglere til udlejning, køb og salg af ejendomme og lokaler. Kraer Erhverv er en af de erhvervsmæglere som stiller høje krav til kvaliteten. Når De benytter erhvervsmæglere er det vigtigt at der opbygges en tillid, der kan føre til lange samarbejdsrelationer. Som erhvervsmæglere har vi flere års erfaring vi samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere.