33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Eftertragtet beliggende centralt i Frederiksstaden

Attraktivt lejemål med 7-9 separate kontorer samt mulighed for 70 m² loft

Fantastisk beliggenhed i Frederiksstaden - tæt på flere p-huse, kun 350 meter til metrostationen ved Marmorkirken og 750 meter til Østerport. Derudover ligger Kongens Have kun 150 meter fra lejemålet.

Lejemålet består af 165 m² kontor på 2. sal og er indrettet med fordelingsgade der giver adgang til 7 kontorer i varierende størrelser. 2 af de 7 rum kan let opdeles til 2 rum, så lejemålet indeholder 9 kontorer. Derudover indeholder etagen toilet med brus, forrum/lounge, samt pænt tekøkken med opvaskemaskine, køleskab og Quooker.

Derudover mulighed for at leje 70 m² uopvarmet loftsrum på 3.sal. Lokalet er et stort regulært uopvarmet, men meget anvendeligt loftsrum. Tidligere lejer har benyttet rummet til bl.a. filmoptagelse/ fotoshoot.

Flot ejendom opført i 1869 for Kjædeordenen, som især arbejder for blindeforsorgen. Bygningen er tegnet af Frederik Vilhelm Tvede, som ligeledes er kendt for Frimurerordenens bygning i samme gade. Ejendommen har i 2023 fået nyt sortglaseret tegltag. Ejendommen er ejet og benyttes fortsat af Kjæden, som er en orden stammende tilbage fra 1700-tallet. I ejendommen finder man derudover et par kollegieværelse samt produktionsselskabet Snowman.

Lejer har adgang til ejendommens aflukkede og meget hyggelige gård.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,8 km.
S-tog: 0,8 km.
Metro: 0,4 km.
Motorvej: 4,0 km.