33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Idyllisk baghus som genbo til Amalienborg

Store regulære rum i meget asmosfærefyldt stil

Til overtagelse 1. april udlejes kontor på 122 m² beliggende i Frederiksstadens ældste baghus. Her er en sjælden mulighed for at få et roligt kontor med en særdeles attraktiv og central beliggenhed.

Lejemålet indeholder entre med adgang til stort kontor med vinduer mod gården, og en suite via franske døre til godt stort kontor ligeledes med vinduer mod gården. Herfra forbindelse til vinkel kontor med vindue mod gården til den anden side. Fra vinkelkontoret er der adgang til pænt badeværelse og køkken med udgang til hyggeligt fælles trapperum til bagtrappen.

Lejemålet præsentere sig i en helt særlig stemningsfyldt og charmerende stil med bl.a. småsprodsede vinduer samt smukke radiatorskjulere.

Ejendommen er beliggende som nabo til den Italienske ambassade på hjørnet af Amaliegade og Fredericiagade - lige ved Amalienborg. Her er nem adgang til Metroen ved Marmorkirken eller Metro/tog ved Østerport eller Kongens Nytorv.

Det bemærkes at lejemålet pt. bliver anvendt som showroom for indretningsarkitekt, hvilket indretning er præget af. Det understreges at lejemålet alene udlejes til kontor og ikke bolig.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,9 km.
S-tog: 0,9 km.
Metro: 0,3 km.
Motorvej: 4,0 km.

Peter Korsgaard

pk@kraer.dk
51 36 21 22