33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Flot og indbyende kontor på 180 m² midt på Nytorv

Udsigt over Nytorv og Københavns Byret - præsentabel ejendom

Ejendommen er beliggende i hjertet af København med flot udsigt over Nytorv/ Gammeltorv og til den smukke retsbygning overfor ejendommen.

Lejemålet og ejendommen fremtræder indbydende og i en særdeles flot stand. Adgang til lejemålet sker via præsentabel opgang med løber. Lejemålet er er beliggende på 2. og 3.sal og indeholder: 3 lyse kontorer en suite mod Nytorv med flotte plankegulve og smukke høje paneler. Pænt nyere køkken mod Nytorv med spiseplads. Derudover indeholder lejemålet yderligere 4 rum som kan benyttes som kontor, mødelokale eller lounge samt 2 flotte og rummelige badeværelser med bruseniche samt mulighed for vaskemaskine. Der er ligeledes mulighed for at leje 2. eller 3. sal hver for sig.

I ejendommens høje kælder og stueetage, er der efter nærmere aftale, desuden mulighed for at leje flotte og særdeles præsentable mødelokaler/event lokaler på dagsbasis. Lokalerne er oplagte til kundearrangementer, bestyrelsesmøder mv.

Området summer af liv med caféer, restauranter, butikker og markeder på torvet. Fra ejendommen er der kun 50 meter til Strøget og 100 meter til Københavns Kanaler. Særdeles centralt beliggende med kun 350 meter til Rådhuspladsen Metro, 500 meter til Gammel Strand Metro og kun 650 meter til Nørreport Station og parkeringskælderen ved Israels Plads.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Tog: 0,7 km.
S-tog: 0,7 km.
Metro: 0,4 km.