33 11 25 11 | info@kraer.dk
B
  Klik på billedet for stor udgave

Fantastisk beliggende med eminent synlighed - attraktive opstartsvilkår

246 m² kombineret kontor/showroom eller butik i flotte og charmerende rammer

Lejemålet er beliggende på Amager Strandvej i den gamle sølvvarefabrik. Ejendommen, der er bevaringsværdig, blev opført i 1950 for P.C.C Frigast Sølvvarefabrik, som fortrinsvist producerede sølvbestik i høj kvalitet. Ejendommen er i dag konverteret til moderne boliger og erhvervslejemål i stueetagen. Ejendommens kendetegn er de flotte industrielle vinduer, som er nyrestaurerede og genanvendt. Der er mange parkeringspladser ved lejemålet som er gratis, da Amager Strandvej er placeret udenfor de gængse betalingszoner i København. Yderligere er der gode parkeringsforhold for gæster på cykel.

Lejemålet er lyst og regulært, hvilket giver mange indretningsmuligheder til både kontor, Showroom, café mv.. Lejemålet indrettes til ny lejer efter nærmere aftale med udlejer, hvorfor gulvet og væggenes overflader er ikke færdigbehandlet. Her er derfor gode muligheder for at være med til at sætte sit præg på indretningen. Der er klargjort til at indsætte toilet og køkken med udsugning i lejemålet, hvilket også vil ske i dialog med lejeren. Foran lejemålet er der en mindre terrasse, hvor der er mulighed for at have udeservering eller udstilling.

Hvis du har drømme om at starte og indrette din egen cafe, butik eller kontor med showroom, så har du en unik mulighed i denne ejendom.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,6 km.
Metro: 0,7 km.
Motorvej: 4,0 km.