33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Effektivt momsfrit lejemål med elevator - centralt beliggende i Valby

Stationsnært og mulighed for leje af parkeringspladser

Lejemålet indeholder 536 m² og er indrettet med 18 kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser, 4 toiletter samt køkken. et er ligeledes muligt at leje ca. 200 m² yderligere i ejendommen, så der lejes samlet 736 m². Det samlede lejemål er indrettet med 20-22 kontorer/mødelokaler i forskellige størrelser, 6 toiletter samt køkken på begge etager.

Ejendommen er særdeles fleksibelt indrettet og der kan efter aftale ændres på indretningen. Bred og præsentabel trappeopgang hvor der ligeledes findes elevator til etagerne.

Ejendommen og lejemålet fremtræder præsentalt og har et godt lysindfald fra de mange vinduespartier. Gulvene er belagt med pænt og neutralt linoleums gulv i en grå nuance.

Ejendommen er særdeles centralt beliggende i Valby med kun 500 meter til Vigerslev Station, 850 meter til Valby station og 1.100 meter til København Syd Station (Tidligere Ny Ellebjerg Station), hvor Metroen åbner til sommer. Derudover let adgang til Holbæk Motorvejen.

I forbindelse med kurser, arrangementer eller lignende, er det muligt efter aftale, at leje ejendommens store mødesal med plads til ca. 80 personer eller et af ejendommens øvrige mødelokaler med plads til 8-20 personer.

Mulighed for leje af enkelte private parkeringspladser i ejendommens gård.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
Tog: 0,9 km.
S-tog: 0,5 km.
Motorvej: 2,0 km.

Casper Schougaard

cs@kraer.dk
52 92 56 16