33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Kalvebod Bastion – Aflukkede kontorer i charmerende ejendom

Repræsentative kontorer med fælles kantine, reception og mødelokaler

Kontorerne varierer i størrelse og der kan lejes kontorer fra ca. 1-30 personer. Optimalt arbejdsmiljø for både nystartede og etablerede virksomheder med behov for fleksible kontorløsninger.

Leje fra kr. 7.900 månedligt – se oversigt over ledige kontorer samt lejen i lejeprospektet. Arealerne er anslåede arealer inkl. andel af fællesarealer.

Lejen inkluderer brug af mødelokaler, loungeområder, WIFI og ikke mindst forbrug af el, vand, varme og rengøring. Derudover betales der til kaffe- og frokostordning efter antal personer.

Særdeles charmerende og historisk ejendom. På 12. bastion opførtes i 1800 dette massive pakhus designet til at modstå fjenders angreb, stadig med militært formål med knappe, små åbninger og i gule flensborgsten med sokkel af bornholmsk granit. Om end lidt trangt, finder 91 heste og knap 150 mænd sengeleje her fordelt på tre etager i starten af det 19. århundrede, da København bombarderes under Englandskrigene i 1807. Senere bruges bygningen udelukkende som magasin, og selvom den siden finder anden anvendelse, hænger navnet ’Magasinet’ fortsat ved.

Centralt og skønt beliggende midt i byen og alligevel roligt og idyllisk ud til de grønne områder ved Christianshavns bastioner. Kort afstand til City, samt Christianshavn Metrostation og havnebussen, som har stop tæt på ejendommen. Mulighed for at leje parkeringspladser.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Tog: 1,2 km.
S-tog: 1,2 km.
Metro: 0,7 km.