33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Det Grå Hus - Unikt repræsentativt kontorlejemål i historisk og arkitektonisk perle

Kontor på 199 m² med adgang til serviceret fælles kantine og mødelokaler

Få et kontor som ingen andre. I bygningen hvor Carl Jacobsen havde sit kontor udbydes nu et helt unikt og enestående lejemål med udsigt over København.

Bygningen er gennemgribende renoveret og huser et flerbrugerhus med fælles kantine og mødelokaler, som drives af lejerforeningen. Der betales udover lejen særskilt til lejerforeningen for andel af faktiske omkostninger til rengøring, el, vand, varme, kaffe mv. i kantinen og mødelokalerne.

Bygningen er præget af smukke udsmykninger og arkitektoniske detaljer, skabt af den kendte arkitekt Hack Kampman og er med til at gøre ejendommens udtryk helt unikt. Den flotte hovedindgang giver adgang til en pompøs hall med stor åben trappe og højt til loftet. Hallen ligger i den ældste del af bygningen, der er opført i 1875. Den er udsmykket med historier fra tiden, hvor Carlsberg ejede bygningen og over indgangsdøren til bygningen ses Ny Carlsbergs varemærke og Carl Jacobsens valgsprog ”Semper Ardens” – altid brændende. Små detaljer som dørgreb udformet som elefanthoveder med snablen som håndtag understreger bygningens historie og særpræg.

Lejemål er kompromisløst renoveret med tanke for bygningens æstetiske oprindelse og fremstår nu særdeles indbydende, beliggende på de to øverste etager i bygningens tårn med smukt lysindfald og en betagende udsigt over København. Plankegulvet er udført i massiv fyrtræ. Alle døre er massive med smukke udskæringer og fyldninger. Tekøkken i massiv egetræ med fingertappede samlinger og mørk marmorbordplade samt opvaskemaskine og quooker. Lækkert toilet. Hele lejemålet er opvarmet med gulvvarme og med enkelte skjulte stikkontakter i gulvet.

Beliggende ved Elefantporten i Carlsberg Byen, hvorfra der er gode parkeringsforhold i de nærliggende parkeringshuse, kort afstand til S-tog og metro samt grønne omgivelser i Søndermarken og Frederiksberg Have.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 0,7 km.
Metro: 1,2 km.